Discotheken in Bardolino

Niet alleen overdag hebben vakantiegangers het goed naar hun zin aan het Gardameer, ook ’s avonds en ’s nachts kun je hier een geweldige tijd hebben. Al in de vroege avond, wanneer de zon langzaam verdwijnt achter de heuvels, zie je mensen elkaar ontmoeten voor een drankje voor het diner in een van de vele bars. En dat is pas het begin van het nachtleven, dat hier tot in de vroege uurtjes doorgaat. Bardolino staat bekend om het bruisende nachtleven in de grote en luxe discotheken in het levendige stadje aan het Gardameer.

Gardameer_uitgaan-disco-bardolino.jpg

Hoe later het wordt, hoe drukker in de pubs en wijnbars, die normaal gesproken geopend zijn tot 02:00. Rond middernacht en in de vroege uren van de ochtend geniet je er volop van het nachtleven in een van de vele discotheken, waar wordt doorgefeest tot 4 of 5 uur in de ochtend. Tijdens de zomermaanden vinden veel feesten vinden plaats in de openlucht, waar de dansers zijn omgeven door palmbomen en zwembaden. Bardolino staat bekend om zijn nachtleven!

Discotheek Hollywood

Sinds 1986 is Hollywood is een van dé mooiste clubs van Bardolino. De kleurrijke ruimtes in een gebouw dat doet denken aan Gaudi en Hundertwasser zetten meteen de juiste toon voor een leuke avond. Disco Hollywood Dance Club is gevestigd in een prachtige villa uit de jaren 50, omgeven door groene palmbomen, met een prachtige tuin en zwembad, en uitzicht op het Gardameer. Internationale gast-dj’s, veel themafeesten en VIP’s.

Hollywood 
Via Montavoletta 11, Bardolino

Mezzo Clubbing

Gezellige club en cocktailbar in het centrum van Bardolino. De jongeren van Bardolino en omliggende dorpjes komen in de weekenden naar deze bar om een goed feestje te bouwen.

Mezzo Clubbing
Borgo Cavour 37, Bardolino

Discotheek Orange Disco Club

Let op: deze club is gesloten.

De mix aan meubels, decors, licht en kleuren die doet denken aan de discotijd maken dit een leuke plek. De locatie – een heuvel met uitzicht op Bardolino – is super en elk jaar wordt er hier wel weer wat vernieuwd om het steeds weer de moeite waard te maken. De sfeer is vrolijk en informeel.

Orange Disco Club
Via Monsurei 1, Bardolino 

New York Club (voorheen Primo Life Club)

Let op: deze club is gesloten.

De NewYorkClub (voorheen de Primo Life Club) in Bardolino is een van de meest exclusieve locaties rond het Gardameer. Het interieur en het lichtontwerp zijn heel bijzonder. De club heeft naast een luxe discotheek ook een lounge bar, restaurant en fraai dakterras.

NewYorkClub
Via Marconi 14, Bardolino