Vakantiepark Villagio Vo’ bij Desenzano

Aan de oever van het Gardameer bij Desenzano vind je deze kamers, vakantiewoningen en appartementen met 1 tot 3 kamers met uitzicht op het meer. Het vakantiecomplex ligt in een groot park, in een van de meest pittoreske plaatsen aan het Gardameer en op slechts anderhalve kilometer van het centrum. 

Vakantiepark Vo’ is ligt gedeeltelijk op een heuvel op slechts 100 meter van het strand. Er is ook een deel dat rechtstreeks aan het Gardameer grenst. Een onderdoorgang verbindt de twee delen van het vakantiedorp. Ideaal voor natuurliefhebbers en een geschikte uitvalsbasis om uitstapjes te maken naar de historische plaatsen aan het meer.

Let op: tegenwoordig heet dit vakantiepark Desenzano Camping Village.

Gardameer_vakantieparken-Villagio-Vo-bij-Desenzano-k.jpg

Strand en zwembad

Je hebt hier genoeg ruimte om te ontspannen: kies uit een groot park met ligbedden en een klein kiezelstrand aan een kleine kade. Het water is helder en de oever daalt hier geleidelijk af in het meer. Een rond zwembad omringd door een park, uitgerust met ligstoelen en ligbedden: een heerlijk plekje om te genieten van het uitzicht vanaf het breedste punt van het meer. De bomen geven een aangename schaduw in dit grote park, op korte afstand van het strand.

Restaurant

Vanaf het terras bij het restaurant heb je een panoramisch uitzicht op de kade , het strand en het schiereiland van Sirmione. Het ligt op korte afstand van het meer. De bar, het restaurant en de pizzeria bieden je echte Italiaanse gerechten.

Park en speeltuin

Een grote speeltuin voor de kinderen, een gezond natuurpad door het groen van het park: je hebt hier alle ruimte om je uit te leven. Tafeltennis, tennis en volleybal zijn ook mogelijk. Er zijn gebieden ingericht voor barbecues en je kunt een lange wandeling maken over de heuvel, met uitzicht op het meer. Ideaal voor een wandeling met de hond of dat eetlustopwekkende ommetje voor het diner.

Desenzano Camping Village (voorheen Villaggio Vo’)
Via Vo’ 4, Desenzano del Garda

Gardameer_vakantieparken-Villagio-Vo-bij-Desenzano-g.jpg