Vakantiepark Villaggio dell’Uva in Peschiera

Vakantiepark en camping dell’Uva strekt zich uit over 40.000 m² en ligt direct aan de oevers van het Gardameer. De bungalows hebben allemaal een badkamer met een douche en liggen mooi in het groen.

De bungalows zijn voorzien van linnengoed en alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Camping dell’Uva is voorzien van een breed schaduwrijk zandstrand aan de oevers van het Gardameer. Daar kun je zwemmen, maar ook zeilen en windsurfen. Het is mogelijk een eigen boot aan te meren.

Gardameer_vakantieparken-Uva.jpg

Voorzieningen
Je bent er voorzien van twee zwembaden (één voor volwassenen en één voor kinderen), volleybal- en tennisbanen, tafeltennis en jeu de boules. Bovendien is er een boogschietbaan en een visvijver voor sportvissen, te vinden op een uitgestrekt terrein dat behoort tot de “Villa Arvedi D’ Emilei” waarvan Camping dell’Uva ook onderdeel uitmaakt. De camping biedt ook een supermarkt, speeltuin en krantenwinkel. Neem ook zeker een kijkje in de goed gevulde wijnmakerij waar je tegen gunstige prijzen de beroemde witte wijnen van Custoza vindt, maar ook de rode wijnen van Bardolino, extra vergine olijfolie en de uitstekende grappa geproduceerd door Arvedi D’Emilei.

Bar en restaurant
Het terrein is omheind, verlicht en dag en nacht beschermd door beveiligers. Voor je avond entertainment kun je naar de bar, het authentieke restaurant, de pizzeria of de piano bar met live muziek en dansevenementen. Er wordt hier veel georganiseerd, van sporttoernooien tot rondleidingen in de omgeving.

Camping Villaggio dell’Uva
Loc. Campanello, Peschiera del Garda