Vakantiepark Residence Riai bij Moniga del Garda

Vakantiepark Residence Riai in Moniga del Garda bestaat uit enkele tientallen appartementen, geschikt voor 2-4 en 4-6 personen. Je kunt er ook kiezen voor de Riai Villetta Grande appartementen, geschikt voor maximaal 8 personen. Je hebt er alle privacy en ruim voldoende comfort. Binnen en buiten worden gescheiden door een glazen schuifpui, waardoor je zo het overdekte terras of balkon opstapt. Een schaduwrijk plekje, een heerlijke stek voor je siƫsta.

Gardameer_vakantieparken-Residence-Riai-k.jpg

Het vakantiepark ligt op een halve kilometer afstand van Moniga del Garda. Een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een pizzeria liggen direct naast het park. Als gast van het park heb je vrije doorgang over Camping Sereno naar het strand, uitgezonderd zaterdag en zondag.

De witgepleisterde appartementen met hun rode pannendaken geven een echt zuidelijke sfeertje en steken mooi af tegen de groene parkachtige tuinen eromheen. Op loopafstand kabbelen de blauwe golven tegen het strand. Via Camping Sereno, iets lager gelegen dan Riai, sta je in vijf minuten aan het Gardameer.

Gardameer_vakantieparken-Residence-Riai-g.jpg

Zwembaden

Volop waterpret is ook te beleven in een van de vier zwembaden met extra kinderbadje op het terrein van Residence Riai. Op het park vindt je verder tennisbanen, tafeltennistafels, kinderspeelplaatsen en een gezellige bar waar een goede cappuccino wordt geserveerd.

Residence Riai
Via San Sivino 11, Moniga del Garda