Vakantiepark Lugana Marina bij Sirmione

Dicht bij de oever van het Gardameer vind je Villaggio Turistico Lugana Marina. Het park ligt op een rustige locatie, omringd door een groene en schaduwrijke tuin. Je kunt het gemakkelijk te bereiken en logeert toch op slechts 4 kilometer van het historische centrum van het mooie stadje Sirmione. 

In de omgeving zijn nog meer uitstapjes te vinden: zo zit je hier op slechts 5 kilometer van de ontspannende Aquaria spa en de Grotte di Catullo en 8 kilometer van het pretpark Gardaland. Ook zijn er diverse golfbanen in de buurt. Het park is zowel geschikt voor koppels als gezinnen met kinderen en biedt 1-, 2-, en 3-kamer appartementen. Allemaal zijn ze smaakvol ingericht met een volledig uitgeruste keuken en een balkon of patio.

Gardameer_vakantieparken-Lugana-Marina-k.jpg

Residence Colorato
Het park beschikt over twee aparte residenties. Residence Colorato omvat 32 appartementen met 2 en 3 kamers met een volledig uitgeruste keuken, eigen badkamer, flatscreen-tv en een veilig balkon of terras. Je kijkt uit over een ruim buitenzwembad voor kinderen en volwassenen, het halve maan zwembad is speciaal ontworpen voor kleine kinderen.

Residence Rosa
Voor degenen die willen genieten van een vakantie in een rustige, ontspannen locatie is dit de ideale bestemming. Het park wordt omgeven door een tuin en ligt dicht bij het meer. Je vindt er 25 appartementen (bestaande uit 1, 2, of 3 kamers), ook weer met een volledig ingerichte keuken, badkamer met douche, flatscreen-tv en een veilig balkon of terras. De appartementen kijken uit op de rustige en schaduwrijke tuin.

Villaggio Turistico Lugana Marina
Via Verona 127c, Sirmione

Gardameer_vakantieparken-Gasparina-Village-g.jpg