Vakantiepark Castello Belvedere bij Desenzano

Vakantiepark Castello Belvedere bestaat uit een achttiende-eeuwse kasteel en een prestigieuze nieuwe residentie in een 50.000 vierkante meter groot natuurpark bij het Gardameer. In een landschap van olijfbomen is dit een plek vol historische charme.

Gardameer_vakantieparken-castellobelvedere-k.jpg

De prachtige balkenplafonds en vloeren van Toscaans keramiek zorgen ervoor dat het kasteel zijn sfeer heeft weten te behouden. De vele kamers zijn allemaal verschillend, maar allemaal met evenveel aandacht ingericht. De villa, die ooit toebehoorde aan de adellijke familie Rosmini, is compleet met een binnenplaats bewaard gebleven en omgevormd tot vakantiewoningen die bekend staan om de prestigieuze architectuur en het spectaculaire uitzicht. Er zijn veel details die het verhaal van deze historische plek vertellen: smeedijzeren poorten, hekwerken en andere architectonische elementen.

Gardameer_vakantieparken-castellobelvedere-g.jpg

Appartementen

De 25 appartementen, de meeste voorzien van grote terrassen en privé veranda’s, bieden uitzicht op het Gardameer en het park met zwembad. De appartementen zijn voorzien van verwarming en airconditioning. Linnengoed voor de badkamer, het bed en de kamer wordt wekelijks verschoond en de appartementen worden ook eens in de week schoongemaakt – als je liever hebt dat er dagelijks iemand komt om alles te verschonen kan dat ook.

Castello Belvedere
Via Belvedere 2, Desenzano del Garda