Vakantiepark Belvedere Village bij Castelnuovo del Garda

Belvedere Village is een vakantiepark bij het Gardameer en ideaal voor een relaxte vakantie met het gezin. Een gezellig en luxe vakantiecomplex in Castelnuovo del Garda (vlak bij Peschiera del Garda) met een prachtig zwembadcomplex en dicht bij het Gardameer. 

Het spiksplinternieuwe vakantiepark is ingericht naar de vraag van de veeleisende vakantieganger; namelijk erg luxueus! Een voorbeeld van een prachtige voorziening op Belvedere Village is de grote lagune van 2400 m², waar het heerlijk toeven is. Aan de rand van dit mooie zwembad kun je op een ligbed genieten van de zon! De allerkleinsten hebben plezier voor tien in het peuterbad (met zandstrandje). Wanneer de kinderen even genoeg hebben van het zwemmen, dan is er een miniclub die ze bezig houdt, in het hoogseizoen in het Nederlands.

Vakantiepark Belvedere Village bij Castelnuovo del Garda 1

Heel mooi: vanuit de ingang van Residence Belvedere Village heb je een schitterend uitzicht over het Gardameer en de Alpen. Heerlijk toch, kamperen in Italië? De comfortabele appartementen van Belvedere Village zijn rond het zwembad gesitueerd. Je kunt de auto bij het appartement parkeren.

Vakantiepark Belvedere Village bij Castelnuovo del Garda 2

Midden op het vakantiepark ligt een supermarkt (met iedere ochtend verse broodjes) en een restaurant met bar. Hier kun je lekkere maaltijden nuttigen zoals pizza’s en andere Italiaanse specialiteiten. Tip: ga op het terras zitten. Vanuit hier heb je een leuk uitzicht op de lagune. Maaltijden afhalen kan ook. En als het overdag heel warm is, haalt u een verkoelend ijsje bij de bar van Belvedere Village!

Het Gardameer ligt op slechts 3 kilometer afstand waar je kunt zonnen, zwemmen en watersporten. Maak ook eens een boottocht! Iets dichterbij vind je het sfeervolle stadje Peschiera del Garda met gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Ook het romantische Venetië is een aanrader en goed bereikbaar vanuit Peschiera del Garda met de auto of trein.

Residence Belvedere Village
Via Giovanni Paolo II, Castelnuovo del Garda

Vakantiepark Belvedere Village bij Castelnuovo del Garda 3