Residence Corte Ferrari bij Moniga del Garda

Residence Corte Ferrari ligt in Moniga del Garda aan de zuidwestelijke kant van het Gardameer, in de regio Valtenesi. Het park bestaat uit 14 appartementen met rondom alle ruimte, veel groen, olijven en de wijngaard waar de bekende Chiaretto wijn werd geboren in 1896. Corte Ferrari heeft een adembenemend uitzicht op het Gardameer en een mooi zwembad.

Op 100 meter afstand kun je in het oude gedeelte van de stad een aantal restaurants en pizzeria’s vinden, evenals een supermarkt. Op 400 meter ligt de jachthaven met zijn restaurants, pizzeria’s en bars.

Gardameer_vakantieparken-Residence-Corte-Ferrari-g.jpg

Appartementen

Er zijn ruime appartementen beschikbaar met 1, 2 of 3 slaapkamers, in diverse uitvoeringen: standaard, elegance, superior of deluxe. Allemaal zijn ze voorzien van WIFI, airconditioning en een parkeerplaats. De appartementen zijn voorzien van linnengoed en ook een schoonmaak- en broodjesservice behoren tot de mogelijkheden. In het park liggen 2 zwembaden met ligbedden en parasols, met in elk zwembad een peutergedeelte. Een van de zwembaden is ook uitgerust met een whirlpool.

Residence Corte Ferrari
Via del Porto 1A, Moniga del Garda

Residence Corte Ferrari bij Moniga del Garda 1