Campings bij Toscolano Maderno

Toscolano-Maderno is een samenvoeging van de twee dorpen Toscolano en Maderno. Het stadje aan de westoever van het Gardameer biedt veel verblijsmogelijkheden voor toeristen: hotels, appartementen, vakantieparken en campings.

Gardameer_camping-toscolano-2b.jpg

Campings bij Toscolano Maderno aan het Gardameer:

Camping Toscolano ****
Prachtige viersterren-camping binnen de muren van een klooster uit de 14e eeuw. De levendige familiecamping ligt direct aan het Gardameer en heeft een eigen kiezelstrand. Mooie zwembaden met ligstoelen en parasols en een apart kinderbad. Bar, restaurant en pizzeria. Een actief dag- en avond animatieprogramma draagt bij tot het vertier van jong en oud.

Het gezellige centrum van Toscolano-Maderno ligt op circa 500 meter van de camping. Er zijn in de nabije omgeving nog vele andere schilderachtige dorpjes, die de moeite van een bezoek waard zijn, zoals Gardona Riviera, Gargnano en Limone sul Garda.

Camping Toscolano
Via Religione 66, Toscolano-Maderno

Gardameer_camping-promontorio-1a.jpg

Camping Promontorio ***
Echte Italiaanse camping op een mooie lokatie, direct aan het Gardameer. Minder gericht op luxe, meer op het buitenleven. Leef en voel je Italiaan, eet en drink de lokale gerechten. Zwembad, bar, speeltuin. Promontorio heeft veel vaste (oudere) gasten die open en vriendelijk met de toeristen omgaan. Maderno op loopafstand. Tip: restaurant Anna, 50 meter buiten de camping, lekker eten voor weinig geld.

Camping Promontorio
Via Promontorio 73, Toscolano-Maderno

Gardameer_camping-riviera-toscolano1.jpg

Camping Riviera
Rustige camping, direct aan het Gardameer en aan de rivier Toscolano. Kleine haven naast de camping. Het kiezelstrand loopt langzaam af in het water, ideaal voor kleine kinderen. Het water is erg schoon en geschikt voor duikers, vissers en surfers. Zwembad uit 2009, speeltuin, supermarkt, bar en restaurant-pizzeria. Tijdens de zomer is er een animatieteam.

Camping Riviera
Via Promontorio 59, Toscolano-Maderno

Camping Chiaro di Luna **
Eenvoudige, kleine camping met 60 staanplaatsen tussen de olijfbomen. Direct aan het Gardameer met een eigen strand, kleine winkel en bar.

Camping Chiaro di Luna
Via Vatale 218, Toscolano-Maderno

Camping La Foce
Ruim opgezette camping direct aan het Gardameer. Sportmogelijkheden op het water en in de bergen. Tip: paardrijden door de natuur in het achterland, een onvergetelijke ervaring! Naast de camping een goed restaurant met pizzeria met terras.

Camping La Foce
Via Religione 44, Toscolano-Maderno

Camping Lefa
Eenvoudige, kleine camping met een eigen strand aan het Gardameer. Tussen Toscolano en Gargnano, aan de voet van natuurpark Alto Gardo Bresciano. Tal van activiteiten in de buurt: golf, mountainbike, wandelen, paardrijden, enz.

Camping Lefa
Via Statale 205, Toscolano-Maderno

Bekijk het aanbod van campings en boek een camping aan het Gardameer bijGustocamp, Suncamp, of Selectcamp.