Campings bij Padenghe sul Garda

Op de campings bij Padenghe sul Garda kun je genieten van een prima vakantie en van alle watersport-mogelijkheden van het Gardameer. 

Padenghe sul Garda bevindt zich aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer, tussen Moniga del Garda en Desenzano del Garda. Bij Padenghe vind je mooie en lange stranden, ideaal om heerlijk te zonnen en te zwemmen en allerlei vormen van watersport te beoefenen. In de heuvels kun je prachtig wandelen, fietsen en mountainbiken. In de omgeving van Padenghe vind je ook enkele mooie campings.

Gardameer_camping-villa-garuti-1.jpg

Camping La Ca ****
Terrassencamping met prachtig uitzicht over het Gardameer. Kiezelstrand, steiger en aanlegplaatsen voor boten. Het zwembad met ligstoelen geeft direct het vakantiegevoel.

Eigenaar is een ervaren Garda-kenner, hij weet de mooiste plekjes of steden voor een bezoek. Vraag hem om tips en je hebt een leuke dag! Supermarkt tegenover de ingang, prima pizzeria.

Camping La Ca
Via S. Cassiano 12, Padenghe sul Garda

Gardameer_camping-la-ca-padenghe-1.jpg

Campings bij Padenghe sul Garda aan het Gardameer:

Camping Villa Garuti ****
Mooie, schaduwrijke camping, gelegen in het oude park Villa Garuti met een eigen strand direct aan het Gardameer. Zwembad met ligstoelen, parasols en jacuzzi. Kinderbad, speeltuin, bar en restaurant-pizzeria. Huisdieren toegestaan. Ook bungalows en appartementen in Villa Antica te huur.

Eigen haven bij de camping, mensen met een eigen boot of die een boot willen huren kunnen hier terecht. Tip: ga op zondag naar de Coca Beach (op 750 mtr.) waar de rijke Italiaan geld komt uitgeven met alle uiterlijk vertoon wat daarbij hoort: dure auto’s en dames en heren in fraaie kleding.

Camping Villa Garuti
Via del Porte 5, Padenghe sul Garda

Camping Dei Tigli ***
Rustge camping uitkijkend over de Golf van Padenghe en het Gardameer. Prachtige plaats voor mensen die van zeilen, vissen en van watersporten houden. Bar, restaurant en zwembad met ligstoelen. Bungalows te huur. Steden om te shoppen als Desenzano en Salo gemakkelijk bereikbaar.

Camping Dei Tigli
Via Guglielmo Marconi 89, Padenghe sul Garda

Camping Valtenesi **
Camping met 500 staanplaatsen, direct aan het Gardameer. Zwembad, cafe, restaurant en winkel. Bungalowverhuur en diverse (water)sport-mogelijkheden.

Camping Valtenesi
Via della Colombaia 4, Padenghe sul Garda

Camping Campagnola
Eenvoudige camping aan het Gardameer, zonnig gelegen met voldoende schaduw van de olijfbomen, vlakke bodem. Bar-restaurant en kleine winkel. Supermarkt dichtbij.

Camping Campagnola
Via Marconi 99, Padenghe sul Garda