Camping Piani di Clodia bij Lazise

Camping Piani di Clodia is dé plek voor een droomvakantie aan het Gardameer. De camping heeft een praqchtig waterpark met diverse schitterende zwembaden en spectaculaire glijbanen.

Het mooie, ruime terrein van camping Piani di Clodia ligt aan het Gardameer met gezellige strandjes en de voorzieningen zijn van een uitstekend niveau. Vooral de kinderen boffen: camping Piani di Clodia beschikt over vijf zwembaden met glijbanen, fonteintjes en een soort aquaspeeltuin in het ondiepe bad. Op het terras rondom staan ligbedden en parasols klaar. Een prima plekje om van de zon te genieten, ook als de kinderen een middagje meedoen met de vrolijke spelletjes en sportactiviteiten die regelmatig worden georganiseerd door het animatieteam van deze camping.

Gardameer_camping-piani-di-clodia-3a.jpg

Op de tennisbanen, de trimbaan, het voetbalveldje en basketbalterrein van camping Piani di Clodia kun je ook volop sportief bezig zijn. ’s Avonds kan je genieten van de shows van het animatieteam en de lekkernijen in het sfeervolle restaurant, de pizzeria of bij een van de bars. Op de fiets (verhuur ter plaatse) of met de auto kan je de prachtige omgeving verkennen, zoals het gezellige stadje Lazise met een mooie boulevard, heerlijke ijssalons en een grote markt.

Gardameer_camping-piani-di-clodia-2a.jpg

Een uitstapje iets verder weg? Dan is  Verona een aanrader (beroemd is de openlucht Arena waar ’s zomers opera’s worden opgevoerd), de gezellige stadjes in de buurt (Peschiera en Bardolino), of de andere Noord-Italiaanse meren (Comomeer, Idromeer, Lago Maggiore) en uiteraard Venetië. Overal proef je de heerlijke Italiaanse sfeer!

Camping Piani di Clodia
Via Fossalta 42, Lazise