Camping Gasparina

Camping Gasparina is een leuke familiecamping bij Castelnuovo del Garda, niet ver van Peschiera del Garda. De camping ligt direct aan het Gardameer en beschikt over een mooi zwembad, speeltuin en restaurant-pizzeria.

Gardameer_camping-gasparina-gardameer-2.jpg

Kinderen

Camping Gasparina is een relatief kleine camping, lekker overzichtelijk en niet te ver lopen naar het meer. Perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Maar ook voor oudere kinderen is hier voldoende te beleven, zeker door de nabijheid van pretpark Gardaland, dat op ongeveer een kilometer afstand ligt. In ongeveer een kwartier loop je er naar toe. Tickets met korting zijn te verkrijgen op de camping. Via de boulevard loop je in ongeveer een half uurtje naar Peschiera del Garda, één van de gezelligste stadjes aan het Gardameer.

Voorzieningen

Camping Gasparina beschikt over alle voorzieningen die u mag verwachten van een camping aan het Gardameer. Er is een zwembad met kindergedeelte, waar voor de jongsten een kleine glijbaan is en je een ligbedje kunt huren om lekker te relaxen. De winkel heeft een ruim assortiment en in het restaurant-pizzeria kun je heerlijke pizza’s en pasta eten of afhalen. Sport- en spel-activiteiten en animatie voor kinderen van 4 tot 10 jaar zorgen dat kids zich hoeven te vervelen. Natuurlijk kun je ook zwemmen in het Gardameer. Neem wel waterschoentjes mee als je het meer ingaat. Je kunt met een trapje het water in, of iets verderop bij het botengedeelte het water in lopen. Op Gasparina kun je een boot meenemen. Wel even vooraf een plaatsje reserveren.

Camping Gasparina
Via Gasparina 13, Castelnuovo del Garda