Camping Cisano San Vito

Camping Cisano San Vito bij Bardolino is ideaal voor gezinnen en ligt direct aan het Gardameer. De kampeerplaatsen liggen in een rustige omgeving midden in het groen, en sommige hebben zelfs uitzicht over het Gardameer. Tevens dicht bij enkele van de belangrijkste toeristische centra van het meer: Bardolino, Garda en Lazise. 

De voorzieningen op terrassencamping Cisano San Vito zijn goed: goede restaurants (waaronder een restaurant aan het water), een nieuwe supermarkt, een speeltuin, net sanitair en verscheidene winkels. Met zwembaden, tennisbanen, speeltuin, supermarkt, restaurant, winkels en op 700 meter van het privéstrand.

Gardameer_cisano-san-vito_1a.jpg

Animatie en sport

Camping Cisano San Vito is in drie stukken verdeeld, alle stukken zijn eenvoudig te bereiken via de weg of een tunneltje. Met het animatieteam op camping Cisano zul je je niet vervelen. Tennissen, windsurfcursussen, zwemmen, aerobic of kanocursussen, voetbal- of volleybaltoernooien, waterski en minigolf, strandspelen en dansavonden.

Maar als je de voorkeur geeft aan ontspanning tijdens je vakantie, dan kun je lekker in de zon gaan liggen. Dit kan aan een van de zwembaden of het bubbelbad van camping Cisano San Vito (badmuts verplicht), of op het privéstrand aan het Gardameer. Bij het strandje in de buurt zijn ook buitenfitnesstoestellen en een speelpiratenschip.

Gardameer_cisano-san-vito_2a.jpg

Omgeving

Er is op de camping een kleine speelhal. WiFi tegen betaling. Fietshuur is mogelijk. In de omgeving van camping Cisano is er van alles te zien. De winkels en terrassen van Bardolino liggen vlakbij en ook spectaculaire pretparken als Gardaland en Caneva World. Bezoek eens een wijngaard of het olijfoliemuseum in Bardolino. Verona ligt op een steenworp afstand en is zeer de moeite waard om bekeken te worden. Dit is de stad van Romeo en Julia! Bezoek ook eens een opera in de eeuwenoude Arena van Verona, een hele beleving. Vanaf de camping kom je direct op een kilometerslang wandelpad terecht, dat naast het Gardameer ligt.

Camping Cisano & San Vito
Via Peschiera 48, Bardolino