Camping Butterfly in Peschiera del Garda

Camping Butterfly is een leuke, kleine familiecamping aan het Gardameer, dichtbij Peschiera del Garda op de plek waar het riviertje de Mincio en het Gardameer samenkomen. 

De rustige ligging maakt camping Butterfly uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Er wordt veel moeite gedaan om het de kinderen naar de zin te maken. In de speeltuin staat bijvoorbeeld een kinderhuisje dat gevuld is met spelletjes en speelgoed! In het hoogseizoen is er animatie. Daarnaast is er een beachvolleybalveld, een voetbalveld en een speelhal om te gamen.

Gardameer_camping-butterfly-1a.jpg

Zwembad

Mooi, groot zwembad en een klein bad voor de allerjongsten. Naast het zwembad op de camping is er natuurlijk ook nog het enorme Gardameer, met ontelbare mogelijkheden voor watersportliefhebbers. In het restaurant Basilico kun je lekker eten; er is een eenvoudige, maar gevarieerde menukaart met specialiteiten uit de Italiaanse keuken.

Omgeving

Camping Butterfly is op korte afstand gelegen van het gezellige centrum van Peschiera del Garda. Peschiera ligt aan de zuidoever van het Gardameer, waar ook het uitgestrekte natuurgebied Parco del Mincio begint, dat helemaal doorloopt tot aan de stad Mantua in het zuiden. Niet ver van Peschiera ligt het prachtige dorpje Borghetto sul Mincio. Pretparken als Gardaland en Canevaworld liggen vlak bij.

Gardameer_camping_butterfly_3b.jpg

Leuke stedentrips zijn te maken naar Verona, op maar een half uur rijden, met veel overblijfselen uit de Romeinse tijd en natuurlijk de wereldberoemde arena waar opera’s in de openlucht worden opgevoerd. Naar het westen liggen Brescia en Milaan (heerlijk om eens te winkelen!) in de provincie Lombardije en ook het schilderachtige Venetië is van hier uit goed te bereiken met auto of trein. Ook een rit langs de schitterende oevers van het Gardameer is een aanrader.

Camping Village Butterfly
Lungolago Garibaldi 11, Peschiera del Garda

Bekijk  ook de andere campings bij Peschiera del Garda.

Gardameer_Camping-Butterfly-Peschiera.jpg