Camping Arco bij het Gardameer

Camping Arco is een camping voor sportievelingen aan de noordkant van het Gardameer, 600 meter buiten het centrum van Arco, aan de voet van de berg Colidri langs de rivier Sarca. 

De 232 staanplaatsen (percelen 70 m2) en 22 bungalows zijn uitermate geschikt voor de avontuurlijke vakantieganger. Wandelen, klimmen en mountainbiken kan direct vanaf de camping. Het Gardameer, paradijs voor de surfers, is vlakbij.

Gardameer_gardameer-camping-arco-2.jpg

Twee zwembaden (waaronder een kinderbad met glijbaan), voetbal, (beach)volleybal, tennis, basketball en klimwand vind je op het kampeerterrein. Evenals badkamers met gratis warm water en een babykamer, wifi en internetpunten. Camping Arco heeft daarnaast een (kleine)supermarkt, bar-restaurant en een (afhaal)pizzeria.

Camping Arco ***
Località Prabi, Via Legionari Cecoslovacchi 12, Arco

Camping Arco Lido
Kleine camping met kleine standplaatsen (60 m2) direct aan het Gardameer. Met een eigen strand, waar je ook een surf- en zeilschool vind. Ideaal voor liefhebbers van watersport (windsurfen en zeilen). Ook voor wandelen, klimmen en mountainbiken is de omgeving ideaal. Fietspad naar het centrum van Arco (5 km.). Torbole (60 mtr en Riva del Garda (2 km.) liggen dichtbij.

Camping Arco Lido **
Località Linfano, Arco

Camping Arco bij het Gardameer 1