[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

Wandelingen langs het Gardameer

De Rother wandelgids Gardameer beschrijft de 57 mooiste dal- en bergwandelingen rond het Gardameer en bij het Ledromeer en op de kam van de Monte Baldo.

Gardameer_Boeken_RotherGarda.jpg

Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.

In het register wordt met een kleur de moeilijkheidsgraad aangegeven; blauw is gemakkelijk (22), rood is redelijk moeilijk (33), zwart is moeilijk (2). Er worden 55 dagtochten beschreven en twee meerdaagse tochten; een driedaagse tocht de Monte Baldo over en een zesdaagse tocht door de bergen ten westen van het Gardameer, deze meerdaagse tochten vallen in de categorie rood.

De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.Ook zijn er GPS-Tracks te downloaden.

Gardameer Рde mooiste dal- en bergwandelingen 
Heinrich Bauregger
Elmar, 2017
ISBN 9789038925813
‚ā¨16,95