B&B Carpe Diem in Solferino

Bed & Breakfast Carpe Diem bevindt zich in het historische dorpje Solferino te midden van de groene heuvels op slechts 12 km van het Gardameer, een ideale uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie in de omgeving van het Gardameer.

Gardameer_Carpe-Diem-2.jpg

Carpe Diem beschikt over 3 comfortabele gastenkamers – waarvan een familiekamer voor 5 personen – met eigen badkamer en voorzien van draadloos internet, sateliet-tv en airco. Ook al verblijf je hier midden in het dorpscentrum, het Bed & Breakfast is gelegen op een rustig plekje dat uitkijkt op de glooiende Morenische heuvels, die doen denken aan Toscane.

Gardameer_Carpe-Diem-3.jpg

Omgeving

Het is niet alleen een uitgelezen verblijf om het Gardameer en zijn omliggende dorpjes te verkennen, maar ook de Noord-Italiaanse kunststeden, Verona, Mantua, Brescia en Cremona en zelfs een dagtrip naar Venetië of Milaan is mogelijk. Op slechts 4 km van Carpe Diem kan je relaxen in La Quiete, een waterpark met 4 zwembaden. Ook de pretparken Gardaland, Caneva World en Movieland, het kuuroord van Sirmione en het thermaal park van Colà zijn dichtbij.

Het ontbijt is zowel zoet als hartig en in de zomer kan je ontbijten op het terras en genieten van het mooie uitzicht. Diverse eetgelegenheden, restaurants, trattoria’s, pizzeria’s, bars en ijssalon bevinden zich op loopafstand van het Bed & Breakfast. Geniet je graag van de natuur en de groene omgeving dan kan je gratis gebruik maken van fietsen. Je krijgt hier bovendien een warm en hartelijk onthaal van de Belgische gastvrouw An, en uitgebreide tips om de streek te ontdekken. Op aanvraag worden er ook begeleide bezoeken en georganiseerde vakanties aangeboden.

B&B Carpe Diem
Via Giuseppe Garibaldi 4B
46040 Solferino