Op zoek naar een droomhuis in Italie?

Als ervaren makelaar/taxateur kent Van Astgoed het Italiaanse aankoopproces, dat nogal verschilt van de Nederlandse gang van zaken, als geen ander. Hiermee leiden zij je veilig en professioneel door de procedure naar uw droomhuis. Met zoekopdrachten en partners door heel Italië is er een breed aanbod met voor iedere wens en smaak wat wils. Tijdens een persoonlijk gesprek worden de woonwensen geïnventariseerd en gaat Van Astgoed op zoek naar de woning die in je profiel past. Bouwkundige begeleiding bij verbouw, nieuwbouw of aanleg van een zwembad behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

Zelf een woning zoeken?

Je kunt een woning uit het aanbod van www.vanastgoed.nl of haar Italiaanse partners zoeken, óf je hebt wellicht zelf een woning gevonden waarbij je begeleid wilt worden. De geometra van Van Astgoed zorgt voor een goede controle van het huis en eventueel de aanvraag van een vergunning.

Vermijd dubbele kosten

Laat je eigen makelaar de aankoopwaarde vaststellen, onafhankelijk van de vraagprijs. Dit principe werkt in Italië ook anders dan in Nederland. Vermijd bijvoorbeeld ook dubbele courtagekosten. Als je niet zonder  professionele begeleiding door het aankooptraject wilt en je zoekt zelf contact met een Italiaanse makelaar, dan bent u dubbelde courtagekosten kwijt. Schakel je Van Astgoed hiervoor in, dan vermijd je deze dubbele kosten.

Contact:
Van Astgoed B.V.
Manege 6-A
6661 WC Elst

Een greep uit het aanbod van woningen en projecten bij het Gardameer:

Le Perle del Garda – Manerba del Garda
Nieuwbouwlocatie ‘Le Perle del Garda’, 100 meter van het Gardameer. Appartementen met 2 tot 3 slaapkamers en vrijstaande woningen. Met terras, tuin en privé- zwembad, parkeerplaats of dubbele garage. Appartementen zijn gereed en beschikbaar van €240.000,- tot €340.000,-. Op loopafstand van het Gardameer. Tevens toegang tot het strand, een van de mooiste van het meer!

Sirmione
Prachtig luxe woningen op de begane grond en de eerste verdieping in de gemeente Sirmione. Vlakbij het historische centrum, direct aan het Gardameer. Luxe uitgevoerde woningen in een nieuw gebouwd complex met verschillende gezamenlijke zwembaden. Iedere woning heeft of een eigen tuin of een groot terras op de eerste verdieping. De woningen liggen in een parkachtige tuin met exotische beplanting.

Barcuzzi (Padenghe sul Garda)
Luxe, kleinschalig appartementencomplex mét zicht op het Gardameer. Het complex is ruim opgezet en gebouwd in een groene omgeving. Er is een gezamenlijk zwembad, garage en ieder appartement heeft een kelderruimte. Gelegen in Barcuzzi, een heerlijk, rustig dorp vlakbij Padenghe aan de westzijde van het Gardameer.

Desenzano del Garda
Vrijstaande familiehuizen in een park bij Desenzano del Garda: een van de grotere levendige stadjes aan het Gardameer. De villa’s worden casco gebouwd en tegen meerprijs naar eigen inzicht ingedeeld en afgewerkt.

Er zijn 3 verschillende typen beschikbaar. Alle met een half ondergrondse verdieping waar een dubbele garage of een enkele garage en een slaapkamer met badkamer voor gasten gerealiseerd kan worden. Ook geschikt voor permanente bewoning! De woningen liggen in een park net buiten Desenzano waarin 30 vrijstaande woningen gerealiseerd worden. Groot winkelcentrum met supermarkt op 1 kilometer.