Kindvriendelijke villa met zwembad bij het Gardameer

Deze villa met zwembad en tuin ligt op een landgoed met 10.000 m2 olijfboomgaarden, op 2 kilometer van het Gardameer. Je logeert hier op het terrein van een agriturismo die olijfolie en wijn produceert. Het huis heeft in totaal 6 slaapkamers, 6 badkamers, 3 woonkeukens en diverse terrassen en zitjes – het terras op de bovenverdieping heeft uitzicht op het Gardameer.

Bij het huis ligt een mooi groot zwembad voor exclusief gebruik en er is ook een klein speeltuintje onder de olijfbomen. Daarnaast is er volop ruimte om te spelen. Een heerlijk plekje dus om met kinderen naartoe te gaan! Ook staan er fietsen voor je klaar.

Indeling

Het huis is verdeeld in zelfstandige eenheden en daarom ideaal voor een vakantie met een bevriend gezin, of voor gezinnen met grotere kinderen die graag een beetje zelfstandigheid willen. Het huis is mogelijk minder geschikt voor grotere gezinnen met kleine kinderen. 

Soiano del Lago

Het centrum van Soiano del Lago ligt op slechts 500 meter afstand, hier vindt je enkele restaurants, bars, winkeltjes en een supermarkt. De villa ligt op 2 kilometer van de oever van het Gardameer.De dichtstbijzijnde vliegvelden liggen in Verona en Orio al Serio (Milaan-Bergamo).