Agriturismo bij Lazise

Lazise is populair bij liefhebbers van amusementsparken: bekende pretparken als Gardaland en Canevaworld, en het waterpark Aqua Paradise Park vind je dichtbij Lazise. Je komt het kleine stadje binnen via een van de drie stadspoorten in de goed bewaard gebleven stadsmuur met kantelen. Bekijk hier ook de indrukwekkende Scaligeri-burcht met zijn zes torens en steile muren in het park van Villa Bernini.

Gardameer_agriturismo-lazise-200-up.jpg

Agriturismo Ca’ del Sol

In Pacengo di Lazise vind je deze super centraal gelegen agriturismo: op 1 km van Gardaland, 500 m van Caneva World en Movie Studios en op minder dan 5 km van het spacentrum en Zoo Safari. De oude boerderij wordt omgeven door 12 hectare landbouwgrond. De passie en vriendelijkheid van de familie Pietropoli maken dit een echte topper.

Je geniet er van de gezellige, groene omgeving, een heerlijk plekje om te ontspannen na je uitstapje. En natuurlijk van de streekproducten: wijn, olijfolie, fruit, jam, honing en ander lekkers, allemaal beschikbaar om te proeven.

Agriturismo Ca’ del Sol
Loc. Casa Antonia 1, Pacengo di Lazise

Gardameer_agriturismo-lazise-200-down.jpg

Agriturismo Le Tese

Gelegen in Cola di Lazise, in het hart van het Bardolino DOC Classico wijngaarden, vind je deze boerderij met logies en ontbijt. Het Gardameer ligt op slechts 5 minuten afstand.

Deze traditionele boerderij in Veneto-stijl met uitzicht op het Gardameer verwelkomt je in een hoofdgebouw en twee boerderijen aan de zijkant, respectievelijk een voormalige schuur en stal. De boerderij is omgeven door 9 hectare grond, voornamelijk bestaande uit wijngaarden, en produceert extra vergine olijfolie.

Kies voor een verblijf in de kamers of in een appartement, ze zijn stuk voor stuk ingericht in een rustieke stijl met aparte ingang. Het zwembad, geflankeerd door een zonneterras en een grote speeltuin, is open voor iedereen. Je mag ook gebruik maken van de fietsen.

Agriturismo Le Tese
Loc. Tese 2, Lazise

Agriturismo bij Lazise 1

Agriturismo La Palazzina

Agriturismo La Palazzina ligt op 6 km van Lazise in de landelijke omgeving van Veneto, op 2 km van het centrum van Castelnuovo del Garda. Je vindt er een groot zwembad met ligweide en gratis parkeergelegenheid en er zijn ook fietsen te huur.

De kamers zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met satelliet-tv, WiFi en een eigen badkamer. De agriturismo werd een paar jaar terug volledig gerenoveerd. Een ontbijtbuffet wordt elke ochtend geserveerd en er zijn 24 uur per dag drankjes en snacks beschikbaar.

La Palazzina ligt op 6 km van de oevers van het Gardameer en op 15 minuten rijden van de golfbaan van Park Hotel Paradiso. Een scala aan restaurants is te vinden in het nabijgelegen dorp SandrĂ , op 15 minuten loopafstand. Het pretpark Gardaland ligt op 7 km afstand. Er is een bushalte op 800 meter, met verbindingen naar Verona en het treinstation van Peschiera del Garda.

Agriturismo La Palazzina
Via Palazzina 12, Castelnuovo del Garda

Agriturismo bij Lazise 2