Agriturismi bij Padenghe sul Garda

Agriturismo Sangallo is een sfeervol agritoerisme in een hoeve uit de 17e eeuw in Bedizzolle, 6 km. van het Gardameer bij Padenghe sul Garda. Een andere leuke agriturismo bij Padenghe sul Garda is Azienda Pratello.

Agriturismo Sangallo

Agriturismo Sangallo bestaat uit 8 kamers en 2 woningen. De vakantieboerderij is gelegen nabij het centrum van Bedizzole in de Valtenesi heuvels, in de buurt van tal van attracties op het gebied van toerisme, natuur, sport, wijn, gastronomie en het nachtleven van het Gardameer. Ook de kunststeden van Veneto en Lombardije zijn goed te bereiken.

De prachtig gerestaureerde stenen boerderij dateert uit de 18e eeuw en bevat 8 comfortabele en onafhankelijke kamers, 2 appartementen voor 4 of 6 personen, het restaurant met authentieke keuken, een grote binnenplaats en olijfgaarden.

De typische producten die hier zelf worden gemaakt zijn de vleeswaren van dit gebied (salami, coppa, pancetta), olijfolie, maïsmeel, kip en ander gevogelte, huisgemaakte pasta (tagliatelle en tortellini), groenten en fruit, zelfgemaakt gebak (tiramisu , hartige taarten, vlaaien) en koekjes. Je komt hier dus niets tekort!

Gardameer_agriturismo-padenghe-k200.jpg

Azienda Pratello

Deze mooie en wat chique agriturismo is gelegen in de groene heuvels op 3 km van het Gardameer in een klein middeleeuws stadje, tussen de oude kastelen.

Deze plek is echt een verrassing. De natuur en de sfeer maakt deze plek de perfecte setting voor een vakantie. De sfeer van de kamers is de oorspronkelijk oude stijl van de boerderij. Authenticiteit ten top, maar wel met een vleugje luxe.

Het restaurant Pratello is een koninkrijk van genot voor de smaakpapillen. De gerechten worden bereid met biologische producten van de boerderij – hier kun je proeven wat je kunt kweken in deze omgeving, met een zorgvuldige aandacht voor het milieu. Alles smaakt hier heerlijk!

Je hebt er de keus uit twee appartementen, twee-en vierpersoonskamers, met functionele en traditionele meubels voor een comfortabel en gezellig verblijf. er is ook een zorgvuldig en smaakvol ingerichte suite.

Gardameer_agriturismo-padenghe-k2200.jpg