Agenda Maart

In maart worden de eerste evenementen georganiseerd bij het Gardameer. Parco Giardino Sugurta bij Valeggio sul Minco viert de komst van de lente met meer dan een miljoen tulpen. Als carnaval in maart valt zijn er de traditionele feesten en optochten. In onze Agenda vind je een overzicht van interessante evenementen, festivals en tentoonstellingen bij het Gardameer.

Markt

Elke dag van de week kun je bij het Gardameer een van de vele gezellige markten bezoeken. Er is er altijd wel een te vinden in de buurt van je vakantieplaats! In sommige stadjes vind ook 1 of 2 maal per maand een antiekmarkt of rommelmarkt plaats.

Bekijk het overzicht van weekmarkten, antiek- en rommelmarkten bij het Gardameer!

peschiera del garda-markt

Evenementen & Festivals

Tulipanomania
Vanaf half maart tot eind april bloeien er in Parco Giardino Sigurta bij Valeggio sul Minco maar liefst een miljoen tulpen.

Antiek- en vintagemarkt Valeggio
Elke vierde zondag van de maand wordt in Valeggio sul Mincio de “Mercato dell’Antiquariato e Modernariato” gehouden op Piazza Carlo Alberto. Een antiek- en vintagemarkt met kleding, schoenen, sieraden, zonnebrillen, handtassen, hoeden en sieraden, uit de 50’er en 70’er jaren van de vorige eeuw. Van 8.30 tot 17.00 uur.

Binnenkort meer over alle evenementen en festivals in maart!