Bootverhuur Gardameer

Er zijn heel wat mogelijkheden om een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer te beleven. Eén daarvan is het huren van een zeilboot, motorboot of speedboot!

Gardameer_sport-boot-huren.jpg

Ga het water op en geniet met een zeilboot van de fantastische winden op het Gardameer, of huur een motorboot en vaar naar pittoreske plekjes als Punta San Vigilo en Isola del Garda. Je kunt met een eigen bootje ook heel gemakkelijk op zoek naar adembenemende baaien. Wanneer de motor niet meer dan 40 pk vermogen heeft, mag je er mee varen zonder vaarbewijs.

Speedboot

De meer sportieve watersporters huren een snelle speedboot en brengen zo een bezoek aan de leuke dorpjes en haventjes langs het Gardameer.

Motorboot verboden

Hou er rekening mee dat je in het noorden van het Gardameer niet met een motorboot mag varen, waardoor je in stadjes als Riva del Garda en Torbole bijna geen bedrijfjes zal vinden waar je een motorboot kan huren. Simpel gezegd mogen er boven de denkbeeldige lijn tussen Limone sul Garda en Malcesine geen motorboten varen, met uitzondering van veerboten en plezierboten voor toerisme.

Gardameer_gardameer-boot-1.jpg

Overzicht van bedrijven met bootverhuur en bootstalling bij het Gardameer:

Gardameer_gardameer-boot-2.jpg