[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

Trouwen Gardameer

Een huwelijk bij het romantische Gardameer of in Verona, de stad van liefde wordt steeds populairder bij Nederlandse en Belgische bruidsparen.
Gardameer_aanbiedingen-wedding2.jpg
Bezoekers van de websites Gardameer-Nu, Gardafriends.com en de Facebook-pagina van Gardafriends krijgen nu 10% korting op de bruidsreportage of op een digitaal bruidsalbum, gemaakt door de Nederlandse fotograaf van Lovelyweddings.eu!

Of je nu kiest voor een balkonscene in Bardolino, de toren van het kasteel van Torri del Benaco of de prachtige trouwzaal in Salò. Lovelyweddings is erbij om jullie droombruiloft in Italië in een informele en spontane fotografische stijl vast te leggen.

En daarna gezellig dineren en feesten met familie en vrienden op een terras met prachtig uitzicht op het Gardameer? Lovelyweddings werkt samen met diverse weddingplanners die gespecialiseerd zijn in het regelen van een perfecte trouwdag bij het Gardameer.

Met een vakfotograaf uit eigen land is de bruidsreportage in elk geval ook goed geregeld. Het werkgebied van Lovelyweddings beslaat het hele Gardameer, Verona, de stad van Romeo en Juliette en zelfs Venetië.

De aanbieding van Lovelyweddings voor Gardafriends:

10% korting op de bruidsreportage of op een digitaal bruiloftsalbum – Professionele Nederlandse fotograaf – Nederlands, Duits, Engels sprekend – Thuis aan het Gardameer, Verona e.o.

Lees de actievoorwaarden en maak gebruik van de korting!

]]>