[et_pb_dmb_breadcrumbs _builder_version=”3.15″ body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ saved_tabs=”all” global_module=”13640″ custom_margin=”0px|0px|0px|0px” show_final_breadcrumb=”off” /]

Korting op mountainbiken

De omgeving van het Gardameer is ideaal om te mountainbiken. Vooral de bergen in het noorden van het Gardameer bieden fantastische uitdagingen voor mountainbikers.
Garda MTB verzorgt vanuit Riva del Garda en Torbole begeleide mountainbike-tochten voor beginners en gevorderden in de omgeving van het Gardameer. 

Exclusief voor de bezoekers van de websites Gardameer-Nu en Gardafriends.com geeft Garda MTB een korting van maar liefst 30% op deze tochten onder leiding van een deskundige gids!

Bekijk de verschillende tochten op de website van GardaMTB.

Wat moet je doen om de korting te krijgen?
Héél eenvoudig! Print deze pagina van Gardafriends en overhandig hem bij een van de kantoren van GardaMTB, in ruil krijg je de korting!

Bike Tours Starting point Riva del Garda
c/o Rosà Bikes viale Dante,
4 38066 Riva del Garda (TN)

Bike Tours Starting point Riva del Garda
c/o Villa Aranci Shop viale Rovereto,
4 38066 Riva del Garda (TN)

Bike Tours Starting point Torbole
c/o Carpentari Bike Shop corso Matteotti,
9 38069 Torbole (TN)

]]>