Kitesurfen met korting

Kitesurfen is een spectaculaire watersport op het Gardameer. Je hebt de kiters met hun fel gekleurde kites vast al wel eens gezien op de meren en zeeën van de wereld. En nu vraag je je af of jij het ook kan!
Gardameer_sport-kite-2.jpg
Heb je zin in een uitdaging met veel fun, actie en adrenaline in combinatie met de schoonheid van het Gardameer? Dan moet je zeker het kitesurfen bij Wind Riders eens uitproberen. Het Wind Riders testpakket van 90 euro is de ideale manier om deze sport te ontdekken. Profiteer van een korting van 10 euro op dit testpakket als bezoeker van deze site!

Bij de basiscursus begin je met het leren hoe je de kite moet sturen en controleren. En na de volledige cursus vaar/kite je in beide richtingen. Deze cursus in een groep kost 375 euro. Op deze basiscursus krijg je als Gardafriend 50 euro korting!

Wil je leren kitesurfen met korting print dan DEZE PAGINA en neem hem mee naar de Wind Riders!
Meld bij de reservering van de lessen even dat je een kortingsbon van Gardafriends hebt!

Wanneer je al een gevorderde kitesurfer bent kun je met Wind Riders mee op de boot. Zij brengen je dan naar de beste spot met de beste wind van het Gardameer. Gebruik je eigen materiaal of het nieuwste materiaal van Wind Riders.

Wind Riders focust op progressie en veiligheid. Radio helmen, IKO instructeurs, kleine groepen en nog veel meer. 

]]>