Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide

Geniet van het echte Italiaanse leven met de unieke tours van DGtalguide! In september 2020 komt er een nieuw en handig product op de markt voor mensen die op zoek zijn naar leuke uitstapjes en tours bij het Gardameer en omgeving. De app DGtalguide biedt de mogelijkheid om unieke tours te downloaden, die je zelf met je auto, motor, scooter, fiets of te voet kan doen. Bij het Gardameer en in de regio Veneto. Je komt langs bijzondere en authentieke plekken die niet in elke reisgids staan en komt in contact met locals en maakt kennis met hun dagelijks leven.

Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide 1

Motoragazzi

Motoragazzi is al jaren bekend van de populaire tours met de rode Vespa-scooters bij het Gardameer. Vorig jaar boden ze voor het eerst ook tours aan voor klanten die op eigen houtje en zonder gids een tour met een scooter wilden maken. Deze ‘self-guided’ tours bleken een groot succes. Daarom komen ze nu met een volledig nieuw product: de app DGtalguide. Hiermee kun je tours downloaden die je zelf met je auto, motor, scooter of fiets kan doen. Deze tours zijn dus niet alleen bedoeld voor mensen die een Vespa-scooter huren, maar voor iedereen.

Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide 2

DGtalguide

De tours van DGtalguide bieden de mogelijkheid om het echte Italiaanse leven te leren kennen en te proeven van lokale specialiteiten en wijnen bij authentieke winkeltjes, restaurants en boerderijen in de omgeving van het Gardameer. Je komt op bijzondere plekken, niet op de plaatsen die in alle reisgidsen staan.

De navigator leidt je langs de meest interessante en mooiste route, langs plekken die verborgen blijven voor veel ‘gewone’ toeristen. Er staat al iemand op je te wachten op de plekken die je gaat bezoeken: in het restaurant is een tafel voor je gereserveerd, in de authentieke winkeltjes en boerderijen krijg je altijd een speciale korting, en ook bij wijnkelders, kaasmakerijen en andere interessante plekken staan de deuren voor je open, die voor anderen meestal gesloten zijn.

Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide 3

DGtalguide geeft je volledige vrijheid. Begin je tour zoals jij dat wilt: in je eigen auto, op een motorfiets of scooter, op een fiets, te voet of per boot. Ga zo snel of langzaam als je wil, stop waar je maar wil, ontvang alleen informatie die je interesseert, proef alleen waar je enorm veel zin in hebt. Met DGtalguide ™ reis je alleen met je eigen gezelschap, maar alles is perfect georganiseerd.

Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide 4

Korting voor Gardafriends!

In september en oktober kunnen Gardafriends die nog aan het Gardameer verblijven de app DGtalguide uitproberen met een flinke korting. Gardafriends krijgen maar liefst 60% korting (!) op een complete tour door gebruik te maken van de promotiecode GARDAFIRST. (de prijs voor een tour is dan 10 euro in plaats van 25 euro voor 2 personen). Deze aanbieding is geldig tot 30 september 2020.

Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide 5

Hoe werkt het?

Je kan app van DGtalguide gratis downloaden en installeren vanuit de App Store (iOS) en Google Play (Android). Bestel een tour op de website en je ontvangt meteen een voucher in je e-mail. Deze voucher bevat een code voor het downloaden van de tour. voer de code in bij de app en de tour wordt onmiddellijk gedownload, met informatie over de plaatsen die je bezoekt en het tijdschema van de tour. Aangeraden wordt om de tour niet eerder dan een dag of twee voor vertrek te downloaden. Elke tour heeft namelijk een vervaldatum, van 3 tot 15 dagen.

De navigator, die in de DGtalguide™ app is geïnstalleerd, leidt je langs de route. Wanneer je bij de volgende plek bent aangekomen, laat je de voucher aan de partner(s) van DGtalguide zien. Vanaf dat moment staan hun deuren voor je open, word je verwelkomd met kortingen en word je behandeld als trouwe gast.

Meer informatie: dgtalguide.com/nl/faq

Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide 6

Gemakkelijk en goedkoop

Je koopt de tours online en hoeft dus geen kantoor te bezoeken. En het is goedkoop! Als je alleen de route nodig hebt betaal je slechts 7,50 euro! Je krijgt dan de navigatie van de route en de informatie over alle plekken die je kunt bezoeken. In deze prijs zitten echter geen bezoeken aan de partners, kortingen, een reservering in het restaurant en andere extra’s inbegrepen. Als je de tour compleet wilt hebben (met alle afspraken voor proeverijen, bezoeken aan cantina’s, kortingen en tafels die voor jou zijn gereserveerd in restaurants, etc. ) betaal je 25 euro voor 2 personen.

Als je een DGtalguide™ tour koopt, krijg je kortingen van de partners van de app, die je kunt gebruiken in winkels, restaurants en ook voor veerboten en kabelbanen, het huren van een auto, motor, fiets, scooter, boot etc. Daarom kun je, wanneer je een DGtalguide™ tour koopt, meer besparen dan je hebt uitgegeven.

Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide 7

Nieuwe tours

Momenteel biedt de app al ruim 25 verschillende tours, waaronder wandelroutes en rondleidingen met gids in Verona, een rondrit op de Monte Baldo, excursies (met bus) naar Venetië en Milaan, lunches, diners en proeverijen op authentieke locaties, etc. Het aanbod wordt in de komende maanden nog verder uitgebreid. En volgend jaar komen er ook tours in andere regio’s van Italië, zoals Toscane. Sommige tours zijn gemaakt in samenwerking met bekende lokale experts. Gastronomische tours zijn bijvoorbeeld gemaakt met de beroemde Venetiaanse tv-ster en foodblogger Stefano Cantiero.

Unieke tours en uitstapjes met DGtalguide 8