Hotels in Malcesine

Malcesine is een van de meest schilderachtige plaatsen aan het Gardameer. Het heeft niet voor niets de bijnaam ‘Parel van het Gardameer’. Romantische doorkijkjes en prachtige oude panden wisselen elkaar af. In de nauwe kronkelige straatjes van de oude binnenstad van Malcesine is veel moois te zien. 

Bij Booking.com reserveer je direct online je hotel in Malcesine of elders aan het Gardameer. Groot aanbod, gunstige tarieven, geen reserveringskosten.

Gardameer_hotel-malcesine-Hotel-Maximilian-200-.jpg

Hotels in Malcesine bij het Gardameer:

Hotel Castello Lake Front ****
Echt een plaatje, het uitzicht vanuit dit hotel over het strand en het kasteel. Het hotel Castello Lake Front in Malcesine ligt direct aan het Gardameer, op het privéstrand geniet je vanuit je ligstoel van een panoramisch uitzicht. De kamers van het Castello beschikken allemaal over airconditioning en de meeste zijn voorzien van een balkon met uitzicht op het meer. Bij het hotel vind je een ligweide, een overdekt bubbelbad en een terras met uitzicht op het meer, waar je cocktails kunt drinken. Met een gastvrij team.

Hotel Du Lac ****
Hotel Du Lac heeft een perfecte ligging, direct aan de boulevard en met een eigen strand. Je loopt in een paar minuten naar het oude, gezellige centrum. Het hotel staat bekend om zijn goede service, vriendelijke personeel en de uitstekende keuken. De kamers houden af en toe wat te wensen over. Vraag om een kamer in het bijgebouw (annex), hier vind je zeer ruime kamers met balkon – sommige kijken zelfs uit over het meer.

Hotel Maximilian ****
De goede prijskwaliteitverhouding, gastvrije ontvangst en de mooie rustige ligging direct aan het Gardameer zijn de troeven van Hotel Maximilian. Het ligt op 5 minuten rijden van Malcesine, omringd door tuinen met een prachtig uitzicht over het meer. Ook vanuit het panoramische buitenzwembad kun je genieten van dat uitzicht. Of ontspan in de hot tub in de tuin. Ook op de ligstoelen op het gazon kun je heerlijk tot rust komen en je kunt op het terras een drankje drinken Het Hotel Maximilian heeft een eigen, volledig beautycentrum. De ruime en lichte kamers kijken allemaal uit over het meer. Op 200 meter afstand vertrekken bussen.

Hotel Vacanze 2000 **
Het Residence Hotel Vacanze 2000 ligt in een rustige omgeving, op slechts 2 minuten lopen van het Gardameer en het centrum van Malcesine. Een ideale locatie! Samen met het enorm behulpzame personeel maakt het dit hotel tot een geliefd adres. Voor je ontspanning kun je er terecht in een tuin, olijfboomgaarden, en een zwembad omringd door ligstoelen en parasols. Het hotel heeft kamers en ook appartementen voor zelfstandig gebruik, met uitzicht op het meer of de Monte Baldo.

Andere hotels in Malcesine:

Hotel Bellevue San Lorenzo ****
Hotel Castello Lake Front ****
Hotel Du Lac ****
Hotel Europa ****
Hotel Excelsior Bay ****
Hotel Parc Hotel Eden ***
Hotel Laura Christina ***
Hotel Malcesine ***
Hotel Quercoto ****
Hotel Maximilian ****
Hotel Luna Rossa ***/PrimaLuna ***
Hotel Capri ***
Hotel Ideal ***
Hotel Lido Residence ***
Hotel Villa Smeralda ***
Hotel Astoria ***
Hotel Diana ***
Locanda Bellavista