Maisons Du Lac in Desenzano

Maisons Du Lac is een klein appartementencomplex aan het Gardameer, ideaal gelegen in het centrum van Desenzano del Garda. Deze kleine bruisende stad ligt aan de zuidkust van het Gardameer. De appartementen aan het meer bieden een panoramisch uitzicht op de jachthavens en de vuurtoren.

Gardameer_appatementen-Maisons-Du-Lac-in-Desenzano-k.jpg

De appartementen zijn gevestigd in een onlangs gerestaureerd historisch gebouw, met uitzicht op het Gardameer. De appartementen zijn mooi ingericht en van alle gemakken voorzien, inclusief lift, airconditioning, gratis internet, vloerverwarming, flatscreen satelliet-tv en een gereserveerde parkeerplaats in de buurt. De score op Booking.com is erg hoog en niet voor niets!

Desenzano del Garda

Het aangrenzende historische centrum van Desenzano del Garda is een voetgangersgebied met winkels, bars, restaurants en pizzeria’s. Het kasteel, de openbare stranden, de lokale markt en alle diensten vind je op loopafstand. veerboten en draagvleugelboten heb je hier binnen handbereik, zodat je snel en gemakkelijk alle belangrijke stadjes kunt bezoeken. Lokale bussen naar Sirmione, Verona, Gardaland en het treinstation vertrekken vanaf de bushalte aan de overkant van de straat. Ook kun je hier heel gemakkelijk met de trein naar Verona, Padua, VenetiĆ« en Milaan.

Maisons du Lac
Via Anelli 18, Desenzano del Garda

Gardameer_appatementen-Maisons-Du-Lac-in-Desenzano-g.jpg