Villagio dei Tigli bij Padenghe sul Garda

Villaggio dei Tigli is een camping met appartementen, stacaravans en bungalows aan het Gardameer, op slechts 5 km van de Desenzano del Garda en dicht bij de stad van Salò. Villaggio dei Tigli ligt aan de mooie Padenghe Golf, de ideale bestemming voor mensen die houden van watersporten.

De gunstige ligging aan de voet van de heuvels aan de zuidwestelijke kant van het Gardameer, is ook ideaal voor ontspannende wandelingen door een adembenemend landschap. Je logeert hier op een steenworp afstand van de oever, met uitzicht op het Gardameer.

Gardameer_vakantieparken-.villaggiodeitigli-k.jpg

Bungalows

Camping dei Tigli heeft 10 bungalows met drie slaapplaatsen plus, indien nodig, een babybedje. Elke bungalow is voorzien van een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer en een kleine keuken met slaapbank en veranda. Alle bungalows zijn voorzien van satelliet-tv en airco.

Appartementen

De tweekamerappartementen (type A en type B) zijn geschikt voor 4 personen. Ze hebben een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer, keuken met slaapbank en een veranda. Ook zijn ze uitgerust met satelliet-tv en arconditioning. De driekamerappartementen zijn wat ruimer en comfortabeler en opgebouwd uit twee slaapkamers – de een met tweepersoonsbed en de ander met een stapelbed – en een grote keuken met slaapbank voor een totaal van 4 of 6 slaapplaatsen. De driekamer appartementen hebben ook een badkamer en een veranda en zijn uitgerust met satelliet-tv en airconditioning.

Stacaravans

De stacaravans zijn uitgerust met twee slaapkamers, een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Verder vind je er een badkamer met douche, keuken met bank, veranda, satelliet-tv, airconditioning – ze zijn klein, maar wel comfortabel.

Villaggio dei Tigli
Via Guglielmo Marconi 89A, Padenghe sul Garda